Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legyél Te is részese a veszprémi Magyarok Sokadalmának

Számos értékes dolog és hasznos tudású embertársunk található szűkebb és tágabb környezetünkben, melyekről, akikről nincs, vagy alig-alig van tudomásunk.

Értékeink  megjelenhetnek egy régi/új használati eszközben, egy ruhadarabban, egy versben, egy dísztárgyban, egy épületben, egy tájegységben, egy jó beszélgetésben, egy jó előadásban, beszámolóban, egy szép dalban, vagy mesében, egy régmúltat idéző ízvilágban...

Ezeket az értékeket kár lenne veszendőbe hagyni! 

Az Új Egyesség Közhasznú Egyesület tagjai  arra törekszenek, hogy ezek a kevésbé ismert "kincsek" szélesebb körben is ismertté váljanak. Tesszük ezt 2009. novembere óta folyamatosan.

A Magyarok Sokadalma egy hagyományőrző, múltidéző, kulturális, kapcsolatépítő és teremtő rendezvény, melyre hívjuk, várjuk azokat a bemutatkozni akaró, nyílt szívű magánszemélyeket, csoportokat, civil szerveződéseket, közösségeket, akik képesek politikamentesen, önzetlenül, építő jelleggel, nemzetünk értékrendjét szem előtt tartva együtt létezni embertársaival, eltölteni velük egy szép napot.

Egyesületünk megteremti a bemutatkozás lehetőségét, élj vele Te is!

A több tucatnyi rendezvényünk során számos embert megismertünk, motiváltunk, értékes kapcsolatok kovácsolódtak, melyekből újabb értékek teremtődtek...

Ehhez biztosítunk az őstermelőknek, kézműveseknek, kisiparosoknak, hagyományőrző mestereknek vásár- és kézműves teret.

Bemutatkozóknak, előadóknak bemutató teret, előadói pavilont.

Gyógyítóknak egészség- és mozgásteret!

 

Kapcsolódj be Te is, hogy még szebb legyen a világ!

 

images5.jpg

 

mitev-h.-004.jpg